NAH MEAN DANCEHALL

HOSTED BY

NAH MEAN DANCEHALL by Appleton is het grootste podium van het festival. Op vrijdag kun je er genieten van Dancehall soundsystems in Jamaican style. Dat wil zeggen stevige jugglin’, intense emcees en met wat geluk pik je een live artiest mee.

Op zaterdag is deze Dancehall de place to be voor de live optredens. Dan komen internationale sterren de tent op stelten zetten. Alle dj’s en artiesten worden geselecteerd door Brugge’s (en misschien wel België’s) nummer 1 Dancehall feest NAH MEAN

VRIJDAG

TBA

ZATERDAG

TBA

AFRO CLUB

HOSTED BY

AFROCLUB by Dyoukes is onze heerlijke openlucht club. Met de voeten in het zand en cocktail in de hand geniet je van de beste club deejays uit het land. En dit rijmt direct met de DNA van het festival.

 

Hier ga je los zonder gêne en dans je de voeten van onder je lijf. Elke artiest wordt geselecteerd door het team van Dyoukes. Ongetwijfeld de beste Afrobeats club uit Brussel.

VRIJDAG

TBA

ZATERDAG

TBA

CHASE STAGE

HOSTED BY

CHASE STAGE by Chase deed vorig jaar z’n intrede in onze Culture Crossing en wordt dit jaar een volwaardig podium. Wordt klaargestoomd voor het feest op wereldse vibes en voor je het weet vliegen de beats je om de oren. Sterke live prestaties worden afgewisseld met opzwepende dj sets.

 

Gecureerd door het team van Chase! 

VRIJDAG

TBA

ZATERDAG

TBA

L'oase

HOSTED BY

L'OASE by Mélange is onze nieuwe welgekomen gast. Afro zit in de lift en dat niet alleen binnen het kader van Dancehall en Afrobeats. Afrohouse, Afrofusion, Gqom, waarom geen duwtje Disco of andere four-to-the-floor genres met zonnige elementen?

 

Mélange staat garant voor de lekkerste grooves uit de underground. Het ontdekken meer dan waard! 

VRIJDAG

TBA

ZATERDAG

TBA

tickets

BOMBOCLAT

© 2020 Bomboclat Festival Belgium

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

TICKETS